afscheid voorzitter - NBvV District Groningen

Ga naar de inhoud
Sober afscheid van de voorzitter Wiebe Zijlstra
In Corona tijd loopt alles anders dan anders! Wat hadden we graag op de najaarsvergadering met de afdelingen van het district Groningen afscheid willen nemen van onze districtvoorzitter Wiebe Zijlstra.
Maar door de strenge Corona maatregelen is de najaarsvergadering afgelast en daarom was het geplande afscheid helaas niet mogelijk.

Daarom heeft op 16 oktober de plv. voorzitter Sjoerd Westerhof een bezoek gebracht aan Wiebe om hem namens het district Groningen te bedanken voor de vele jaren dat Wiebe voorzitter was.
Naast waarderende woorden roemde Sjoerd hem ook voor de geweldige samenwerking en goede idee├źn. Zijn kennis en contacten waren hiervoor onontbeerlijk.  

Wiebe heeft in de loop der jaren verschillende functies bekleed, o.a. als bestuurdlid van zijn eigen vogelvereniging en meerdere keren als voorzitter van het NBvV District Groningen.
Als blijk van waardering werd hij benoemd tot erelid van het district Groningen en heeft Sjoerd de bijbehorende oorkonde uitgereikt met een horloge van het district Groningen.

60 jaar lid van de NBvV.
En omdat Wiebe Zijlstra ook nog eens 60 jaar lid van de NBvV was kreeg hij tevens de bijbehorende versierselen opgespeld.
Ten slotte kreeg Wiebe een prachtig boeket bloemen.

Wiebe bedankt het district Groningen en het landelijk bestuur van de N.B.v.V  voor de leuke tijd welke hij hier heeft gehad.


Terug naar de inhoud