Verslag Jeugd Ontmoetingsdag 2017

Om 13.00 uur werden de jeugdleden en begeleiding   welkom geheten in Woltersum door dhr,  H in't Hout van district Groningen. Toen kwam natuurlijk de spanning voor de jeugdleden

in afwachting van de keurmeesters Dhr. H. Drenth en Dhr. B. Kluiter uit Bedum. Het was natuurlijk weer spannend hoeveel punten ieder zijn vogel kreeg en deze spanning bleef ook echt tot het einde.

 

Maar de fam. Kars en van der Veen beide ereleden NBvV kwamen de jeugdleden ondersteunen. Alvast onze dank hiervoor. Er moesten heel wat vogels gekeurd worden dus de keurmeesters hebben goed hun best gedaan deze middag. Om 16.00 uur was de prijsuitreiking en de volgende jeugdleden hebben een prijs gehaald

TROPEN
Jurgen Smit

Gert Jan Schuur

Glen Westerhof

 

GRASPARKIETEN
Rens van der West

Ewoud van der West

Ewoud van der West

GROTE PARKIETEN
Youri van Son

Glenn Westerhof

Rens van der West

 

Rijstvogel

Zebravink

Spitstaart Amandine

 

 

Grasparkiet

Grasparkiet

Grasparkiet

 

Cathatina parkiet

Cathatina parkiet

Valkparkiet

 

91 pnt.  1e pr.

90 pnt.  2e pr.

90 pnt.  3e pr.

 

 

92 pnt. 1e pr.

91 pnt. 2e pr.

91 pnt. 3e pr.

 

91 pnt. 1e pr.

90 pnt. 2e pr.

90 pnt. 3e pr.

Iedereen kon terugkijken op een gezellige leerzame en geslaagde middag bij Woltersum. Iedereen ging dan ook tevreden naar huis met een beker en voor elke deelnemer een herinneringsbeker dit was dan ook weer perfect geregeld onze dank hiervoor.

 

Bij deze willen wij dan graag Woltersum weer bedanken voor hun Gastvrijheid en natuurlijk de heren Drenth en Kluiter voor het keuren van al deze mooie vogels van de jeugd.